blog post

به دلیل نیاز بازار به این محصولات کالاهای قاچاق و فیک زمانی وارد بازار شد که واردات لوازم خانگی بسته شد. با توجه به اینکه این کالاها با سلامت مردم ارتباط دارد، کالاهای فیک خطرهایی برای مصرف کنندگان به دنبال دارد. از طرف دیگر کالای قاچاق بدون مالیات وارد می‌شود و با ارزش افزوده ارز آن از کشور خارج می‌شود. در حال حاضر بیشتر مواد اولیه این صنعت وارداتی است. .
موسی احمدزاده، نایب رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران، در جلسه سه شنبه 10مرداد که موضوع حمایت از تولید بدون کارخانه که در دفتر انجمن واردکنندگان برگزار شد، بیان کرد: در سال‌های اخیر، به‌ویژه بعد از ممنوعیت واردات تولید بدون کارخانه در کشور پیشرفت داشته اما هنوز از دنیا عقب است و چالش های زیادی دارد. در تولید بدون کارخانه یا برون سپاری تولید، کارخانه‌های معتبر در مقیاس‌های مختلف، خط تولید خود را در اختیار بقیه فعالان اقتصادی قرار می‌دهد تا از ظرفیت‌های خالی تولید استفاده شود. در این میان انجمن هم می‌تواند واسطه کارخانه‌ها و فعالان متقاضی باشد. دربا توجه به این موضوع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی قول تسهیلات ارزان قیمت را برای حمایت از تولیدات بدون کارخانه داده و همچنین وعده داده شده که ثبت علائم تجاری برای تولید بدون کارخانه کوتاه باشد و ظرف یک ماه انجام شود.
محمدرضا بحیرائی با اشاره به نقش صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی بر اقتصاد داروخانه‌ها اظهار کرد: اگر این صنعت وجود نداشته باشد توزیع دارو و دارخانه دچار مشکل می شود..
در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد ظرفیت تولید لوازم آرایشی و بهداشتی خالی است و این رقم در بحث شوینده به مراتب ظرفیت بیشتر است..
به گفته وی در حال حاضر برخی شرکت‌های دارویی هم بخاطر مشکلاتی که با آن مواجه هستند، وارد حوزه آرایشی شدند، چراکه سیاست گذاری نادرست بوده است.
دانایی اظهار کرد: اگر این ممنوعیت برداشته شود، ممکن است خیلی از برندهای مطرح دنیا برای تولید در ایران اقدام کنند

نظرات (0)

پیام بگذارید