روش اخذ بوکینگ کانتینری خالی 20 فوت و 40 فوت برای محموله های صادراتی :
ابتدا درخواست بوکینگ کانتینر خود را که شامل تمام اطلاعات کالا از جمله موارد ذیل می باشد را برای کارشناسان این شرکت ارسال می نمائید :
- Commodity: (نوع کالا با توجه به گروه بندی کالایی/ماهیت کالا)
- Description Of Goods: (اسم کاملی که در کلیه اسناد باید ذکر گردد/شرح کالا)
- No of Package(Cartons/pallets ): (نوع بسته بندی و تعداد آن)
- HS code: (کد تعرفه)
- Total Net Weight(Kg): (وزن خالص)
- Total Gross Weight(Kg): (وزن ناخالص)
توجه: - ارائه ابعاد دقیق بسته بندی(باکس /پالت/بشکه و ...) در محاسبه حجم بار جهت حمل کانتینری از اهمیت زیادی برخوردار است.
اطلاعات بار خود را جهت ارسال دریایی/کانتینری یا هوایی می توانید از طریق واتساپ به شماره های 09308022238 و 09056040813
یا به صورت رسمی به ایمیل های ذیل ارسال نمائید(جهت سهولت در پاسخگوئی به ایمیل ها خواهشمند است در بخش subjectایمیل خود نام کالا و کشور مقصد همچنین شرکت خود را ذکر نمائید).
General Email:info@pishro-tejarat.ir
General Email (Eng. Operator):info@pishro-tejarat-co.com
International Director:nareh@pishro-tejarat-co.com
در این راستا همکاران ما در بخش صادرات و بین الملل شرکت بازرگانی همراهان پیشرو تجارت در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
متخصصین شرکت بازرگانی همراهان پیشرو تجارت آماده پاسخگوئی و ارائه مشاوره بازرگانی در خصوص تمامی مراحل صادرات کالا از قبیل حمل داخلی(حمل از کارخانه تولیدی یا انبار به بندر بارگیری) حمل خارجی(حمل از بندر مبدا به بندر مقصد)،انجام کلیه تشریفات گمرکی در بندر مبدا از قبیل تخلیه و بارگیری بار در کانتینر و اخذ پلمپ،برآورد هزینه های صادراتی (حتی در صورت نداشتن کارت بازرگانی ) می باشند.
در ادامه کلیه اطلاعاتی که جهت اخذ بارنامه و تهیه اسناد صادراتی ضروری می باشند و می بایستی حداقل 10 روز قبل از حرکت کشتی به نمایندگان این شرکت اعلام گردد مشخص شده است:
- کلیه مشخصات شرکت یا شخص ارسال کننده کالا در مبدا(نام کامل/کد ملی یا شماره پاسپورت شخص حقیقی / کد اقتصادی شخص حقوقی/شماره تلفن /شماره فکس/ایمیل/آدرس کامل پستی)
- نام گیرنده(نام کامل/کد ملی یا شماره پاسپورت شخص حقیقی / کد اقتصادی شخص حقوقی/شماره تلفن /شماره فکس/ایمیل/آدرس کامل پستی)
- توضیحات کامل بار از قبیل :شرح کالا/کد تعرفه/نوع و تعداد بسته بندی/کد تعرفه/وزن خالص و ناخالص(و تعداد کانتینر مورد نظر در صورت داشتن سابقه قبلی ارسال بار )
- ارائه اصل تعهد نامه های LOA ,LOI در خصوص معرفی شرکت کارگزار به کشتیرانی
- برای بارهای فاسد شدنی ما Reefer Containers /کانتینر یخچالی را به شما توصیه می کنیم و می توانیم در این خصوص به طور جداگانه مشاوره دهیم زیرا دانستن درجه حرارت کانتینر یخچالی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
- تاریخ و زمان تحویل کالا در مبدا که توسط تامین کننده/صاحب بار به شرکت حمل اعلام می گردد بسیار مهم است تا زمان مورد نیاز برای بارگیری در کانتینر و طرح ریزی بارنامه روزانه بارگیری جهت هماهنگی ارسال کانتینر خالی بایستی با دقت بیشتری انجام شود (مخصوصا برای محموله های فاسد شدنی).
- اعلام بندر مقصد که محموله آن تخلیه می شود برای تهیه اسناد حمل ضروری است.
- اعلام آدرس دقیق مبدا /محل بارگیری(کارخانه/انبار) و مشخصات نفر رابط در بخش ارسال کالا باعث تسهیل روند حمل و نقل می شود.
- وجود یک شخص رابط در مبدا بارگیری می تواند کمک شایانی در ارسال هرچه سریع تر کالا کند همجنین از مشکلات احتمالی جلوگیری کند.
- ارائه شماره پرسنل و تمام افرادی که در فرایند صادرات / واردات شرکت می کنند، به ما امکان می دهد تا سرویس کامل و بی نقصی به شما ارائه دهیم.
در صورت بروز هر گونه تغییر در اطلاعات ارائه شده در خصوص مشخصات بار کانتینری و یا برنامه زمانی تحویل بار ، فروشنده موظف است در کم ترین زمان ممکن به صورت رسمی از طریق ایمیل و با درج شماره بوکینگ (در بخش موضوع ایمیل) همکاران ما را در بخش بین الملل شرکت بازرگانی پیشرو تجارت مطلع سازد.
همچنین در صورت منتفی شدن درخواست(بوکینگ) پس از تحویل کانتینر از دپو یا کلیه مراحل پس از آن دموراژ روزانه هر کانتینر محاسبه می گردد و مسئولیت پرداخت آن به عهده صاحب کالا خواهد بود.
اصطلاحات و اختصارات رایج در حمل و نقل کانتینری :
Notify Party:
این عبارت در خصوص بارنامه های دریایی استفاده می شود و منظور ان کسی است که باید توسط حمل کننده دریایی ،از زمان ورود کشتی به بندر مقصد مطلع شود تا کلیه ملزومات دریافت ترخیصیه کالا و ترخیص آن را به عهده گیرد . حال این شخصیت حقوقی یا حقیقی می تواند گیرنده کالا(همان Consignee در بارنامه) یا دریافت کننده و مطلع شونده (Notify) باشد.
LCL/Less Than Container Load:
به کانتینری گفته میشود که کالاهای چند صاحب کالا در آن تجمیع شده باشد . معمولا این کالا ها در یک گروه کالایی نظیر کالاهای معمولی یا General Cargo (کالاهایی که نیاز به مراقبت خاصی در حین حمل ندارند و جزو گروه بندی کالاهای خطرناک برای حمل نیستند) قرار دارند.علاوه بر این این اصطلاح به کالاهایی که به صورت خرده بار به صورت دریایی حمل میشوند اطلاق می گردد.
FCL/Full Container Load :
به کانتینری گفته میشود که فقط حاوی کالای یک صاحب کالا باشد .معمولا این اصطلاح در حمل دریایی به کانتینری اطلاق می گردد که از همه ظرفیت بارگیری خود استفاده کرده است.